TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny ProAc forhandler

High End Sound i Vodskov er nu blevet ProAc forhandler

forfatter
Publiceret 20/08/2012 - 08:17

High End Sound er nu blevet ProAc forhandler.

“Efter længere tids benarbejde er vi blevet forhandler af ProAc,” siger Gert Lindgreen fra High End Sound, og fortsætter:

“ProAc er et højttaler mærke vi længe har haft kig på, da det matcher vores filosofi godt og har stolte traditioner, som det engelske HiEnd mærke ProAc jo er.”

ProAc’s højttalere er ikke billige og som de selv siger så producerer de ikke ”cheap loudspeakers and certainly do not produce cheap sounds”. Produkt viften strækker sig fra det moderate til det lidt dyre indenfor højttalere, som mange tusinde audiofile verden over værdsætter.

Alle ProAc’s højttalere er håndlavede og den enkelte medarbejder står inde for kvaliteten og at teste det færdige produktlige fra den mest eksklusive Carbon Pro 8 til den mindste Tablette. Byggekvaliteten er enestående, siger Gert, hver højttaler er omhyggelig konstrueret, dæmpet og belagt med ægte finer. De bedste og fineste komponenter benyttes i deres højttalere, og udviklingen afspejler at man ikke står stille, men tænker ny viden ind i de nye modeller og at være på forkant med moderne lydfilosofier.

Alle højttalere er udviklet gennem et kvart århundred, af Stewart Tyler, chairman og chefdesigner, han er ansvarlig for sammensætningen og enheder, delefiltre, kabinet størrelse og alle højttalerens faktorer for at den endelige performance står mål med ProAc’s filosofi.

Alle modeller er tilgængelige i Danmark i sort ask, og øvrige finerer kan bestilles.

www.highend-sound.com

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend