TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny højttalerserie fra Sonus Faber

Italienske Sonus Faber kommer med en ny billigserie

forfatter
Publiceret 14/08/2012 - 06:29

Sonus Faber præsenterer en helt ny højttalerserie, som “til attraktive priser byder på stor ydelse, kælen for detaljer og prestigefyldt italiensk design når det er bedst.”

Venere er designet og udviklet i Italien men produceret på en helt ny Sonus Faber fabrik i Kina hvor kun denne højttalerserie produceres. Målsætningen har været at byde på den bedst tænkelige teknologi og typisk Sonus Faber stil hvad angår kvalitet og design, og dette til en meget attraktiv pris.
Designet er inspireret af topmodellen Aida, men i et yngre, renere og mere aggressivt udtryk i sort, hvidt, glas og aluminium.
Serien består af tre modeller, en standerhøjttaler (Venere 1.5, 10.500 kr./sæt), en gulvhøjttaler (Venere 2.5, 23.000 kr./sæt) og en centerhøjttaler (Venere Center, 7.500 kr.). Senere vil yderligere en standerhøjttaler, en gulvhøjttaler og en væghøjttaler se dagens lys.

Alle højttalerne i Venere-serien siges vare nemme at placere i lyttemiljøet og ska ha en imponerende evne til at ‘forsvinde’ og lade musikken blive oplevelsen. Sonus Faber Venere er klar til levering i september 2012.

www.high-performance.dk

 

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend