TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny Hi-Fi forretning med ung appeal

www.damkiær-sound.dk er en ny netbaseret hifi forretning

forfatter
Publiceret 06/08/2012 - 13:04

www.damkiaer-sound.dk er en ny netbaseret Hi-Fi forretning som har hjemme i Svendborg. Ejeren er Jonas Dam Kiær, Hi-Fi-nørd og gamer.

“I jagten på godt Hi-Fi til mig selv stiftede jeg bekendtskab med Earthquakesound og blev meget begejstret over den gode kvalitet og ydelse i forhold til prisen,” siger Jonas og fortsætter.

“Da jeg selv er et ungt menneske vil jeg gerne specielt fremhæve nogle af de produkter som appelerer netop til de unge. Det er vigtigt for mig at signalere budskabet til de unge om at god Hi-Fi ikke nødvendigvis behøver at være kedeligt og koste mange penge.”

“Jeg har selv kammerater i min egen aldersgruppe som ikke ved hvad god lyd vil sige, da de simpelthen ikke er vant til andet end lyden fra en mobiltelefon eller en dårlig dockstation. Jeg vil gerne fremhæve dockstationen Iquake som er blevet et hit til specielt de unge. Derudover fører jeg et absolut hit til gamer nørder. Den hedder Shellshoxx og er en taktil shaker til at skabe realistiske vibrationer når man spiller spil. Den er simpelthen uundværlig når man først har prøvet den. Jeg går også ind for højttalerselvbyg. Det er en god måde at få topklasse grej for små penge på. Derfor fører jeg også det fulde selvbygprogram fra Earthquakesound. Der er udstyr så alle kan være med,” afslutter Jonas.

Damkiær sound  er blevet forhandler af hele produktserien fra det berømte mærke Earthquake sound. Programmet er meget omfattende og indeholder Hi-Fi, high-end og surround/hjemmebiograf produkter i alle prislag og størrelser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
4 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend