TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny gulvhøjttaler fra Mourdant Short

HiFi Freaks lancerer Mordaunt Short Mezzo 6 i Danmark

forfatter
Publiceret 20/08/2012 - 09:40

HiFi Freaks lancerer nu Mordaunt Short Mezzo 6 i Danmark. Mezzo 6 er en ny gulvhøjttaler i Mezzo-serien. Som altid for Mordaunt Short, benytter Mezzo 6 Mordaunt Shorts egne enheder. Diskanten er den velkendte ATT diskant, der er kendt for sin åbne, detaljerede gengivelse, uden øretrættende tendenser. Monteringen halvvejs over selve kabinettet er med til at mindske reflektioner og sikrer at det er selve enheden man hører og ikke diverse farvning og reflektioner, siger Daniel Nielsen fra distributøren HiFi Freaks. Endvidere har Mezzo 6 to stk 6½ CPC enheder, der er konfigureret så den ene tager sig af mellemtone og bas, mens den anden kun spiller bas. En 2½ vejs højttaler, med andre ord.

I kabinettet er der en specialudvalgt træsammensætning, der bliver lamineret og presset for at lave det mest stive kabinet. Det sikrer at farvningen fra kabinettet er minimalt ved af alle frekvenser. Samtidig er finishen høj, således at Mezzo 6 passer fint ind i moderne hjem.

Mordaunt Short sælges i Danmark af HiFi-Freaks.dk, og Mezzo 6 koster 3995,-/stk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend