TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny generation fra Marantz

Marantz kommer med tredje generation af deres PM11 forstærker

forfatter
Publiceret 22/08/2012 - 12:41

PM11S3 er tredie generation af den kendte Marantz PM11. Denne nye generation har fået en mængde forbedringer – de nye Marantz høj kvalitets højttalerbøsninger, en forbedret signalvej med bl.a. ”Power amp direct input” og der er kommet en ny Marantz fjernbetjenings App, (iOS og Android) via Marantz control bus med netværksafspiller. Disse tilføjelser og mange mindre forbedringer siger man har forbedret audiogengivelsen og samtidig fremtidssikret Marantz PM11S3.

Selv før disse forbedringer var PM11 pakket med avancerede teknologier. Den afskærmede ringkernetransformator og custom made komponenter sikrer en stabil udgangseffekt på 2x100W i 8 ohm og 2x200W i 4 ohm. Videre siger man at “absolut signalintegritet og meget højt signal-til-støj forhold er garanteret med PM11S3´s 3 kreds design, der inkluderer en forforstærker og en dobbelt kreds effekt forstærker. Derudover finder vi en indgang for MM/MC pick up. Nøglekredsløbet er den nyeste udgave af Marantz strømmodkoblede HDAM SA3 design.

Marantz sælges i Danmark udelukkende gennem direkte til dig firmaet HiFi Freaks. Prisen på PM11S3 er kr 29.995,-. HiFi Freaks forventer at vise Marantz PM11S3 frem på årets HiFi & Surround messe, den 22-23 September på Marriott, Kalvebod Brygge, København.

www.hififreaks.dk

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend