Search
Generic filters

Ny forstærker med klassiske rødder

De dyrere Yamaha-forstærkere plejer at lyde stort og flot, så vi har høje forventninger til den kommende A-S1100.

Yamahas forstærkere plejer at gøre det godt i vores tests, og deres integrerede forstærkere er blandt de bedste, som vi har lagt øre til. Derfor har vi forventninger til A-S1100, der kommer i juli 2015.

Yamaha-A-S1100

Den er solidt bygget, med en vægt på 23 kg, og den er opbygget med symmetriske kredsløb og udstyret med effektmetre på fronten. Yamaha opgiver effekten til 95 w (160W i 4 ohm, 1 kHz,). Transistorerne er af MOS FET-typen, og strømforsyningen er generøst dimensioneret.

Retrodesignet fås i sort eller sølv med træsider og en række analoge lydindgange. Herunder pladespillerindgange til MC eller MM pickup, men ingen digitale indgange. Forstærkeren er naturligvis rettet mod dem, der foretrækker en separat DAC eller netværksafspiller.

Yamaha-A-S1100-bak

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
1 kommentar

Skriv et svar

  Læs også

  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Pro-Ject X2

  Vejl.pris 8990 kr Analog vinylvinder

  Vera Audio P400/1000

  Vejl.pris 23000 kr Når sandheden skal frem

  Electrocompaniet ECI 80D

  Vejl.pris 18967 kr Varm og dejlig klang

  NAD M33

  Vejl.pris 36999 kr Sjov, klog og stærk
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.