TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny Audiolab konverter

Q-DAC er en enklere udgave af Audiolabs dyrere digitalkonvertere og til en endnu bedre pris.

forfatter
Publiceret 07/06/2013 - 15:54

Denne lille Q-DAC minder meget om Audiolabs M-DAC. Men her er den store OLED-skærm erstattet af en mindre og billigere LCD-skærm. Her findes ingen balanceret lydudgang heller, men konverteren, som også kan klare jobbet som forforstærker og hovedtelefonforstærker, har samme kredsløbsdesign. Sandsynligvis samme lydkvalitet også, da det kun er funktionerne, som er strippet her.

Som ESS Sabre 32 9016 processoren (en enklere version af 9018), med 24-bit/192kHz digitalkonvertering og færre tilslutninger.

Konverteren har én af hver indgang; optisk, koaksial og USB og leveres ikke med fjernbetjening. Prisen i hjemlandet England er 400 pund, eller 3.500 kroner.

M-PWR er en ny effektforstærker i et 25 cm smalt kabinet, som passer fint sammen med Q- eller M-DAC, og som leverer 2 x 40 w effekt og passer fint sammen med Audiolabs 8200 CDQ også. En cd-afspiller med digitale indgange og forstærker.

M-PWR er prissat til 500 pund.

Audiolab-Q-DAC-M-PWR

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend