TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny 175 watt’er fra Ayre

Amerikanske Ayre viser en ny high-end effektforstærker. VX-5 er baseret på teknologien fra referenceforstærkerne i R-serien og den integrerede AX-5.

forfatter
Publiceret 08/01/2013 - 03:30

Endnu er det lidt, vi ved om VX-5, bortset fra at effektforstærkeren slægter den integrerede AX-5 på, men hvor dele af komponenterne, som polyproylenkondensatorer (puh) holder højere kvalitet end i den integrerede version.

VX-5 er en stereo effektforstærker, som giver 175 w effekt i 8 ohm. Eller 350 w i 4 ohm og bruger Ayres Variable Gain Technology, som sammen med Equilock-kredse skal skyde forvrængningen helt i bund, selv når forstærkeren køres hårdt. Den bruger også Ayres nye Diamond-udgangstrin, som kort fortalt skal give lytteren hurtigere dynamik, uden at forstærkertrinnet lader sig stresse.

Forstærkeren er ikke prissat i dansk valuta endnu, men vi tror den lægger sig mellem 7.000 og 9.500 USD, når den er i butikkerne i USA om godt og vel en måned.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend