Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ny 175 watt’er fra Ayre

Amerikanske Ayre viser en ny high-end effektforstærker. VX-5 er baseret på teknologien fra referenceforstærkerne i R-serien og den integrerede AX-5.

Skrevet af / 08/01/2013 - 03:30
Ny 175 watt’er fra Ayre

Endnu er det lidt, vi ved om VX-5, bortset fra at effektforstærkeren slægter den integrerede AX-5 på, men hvor dele af komponenterne, som polyproylenkondensatorer (puh) holder højere kvalitet end i den integrerede version.

VX-5 er en stereo effektforstærker, som giver 175 w effekt i 8 ohm. Eller 350 w i 4 ohm og bruger Ayres Variable Gain Technology, som sammen med Equilock-kredse skal skyde forvrængningen helt i bund, selv når forstærkeren køres hårdt. Den bruger også Ayres nye Diamond-udgangstrin, som kort fortalt skal give lytteren hurtigere dynamik, uden at forstærkertrinnet lader sig stresse.

Forstærkeren er ikke prissat i dansk valuta endnu, men vi tror den lægger sig mellem 7.000 og 9.500 USD, når den er i butikkerne i USA om godt og vel en måned.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Aston Martin med B&W: Koncertlyd i verdens første Super Tourer

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Scroll to Top