TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

NuForce med effekttrin

Den er lille men stærk. NuForce kommer med et effekttrin i deres billigere 100-serie.

forfatter
Publiceret 19/04/2013 - 16:11

NuForce har udviklet STA-100 effekttrinet til, som man siger, audioentusiasten, som vil have et audiofilt stereoeffekttrin i et elegant og samtidigt lille kabinet. Den er fysisk set i samme stil som firmaets HAP-100 forforstærkere/hovedtelefonsforstærkere og er bygget med kvalitetskomponenter. Forstærkningen sker, som vi er vant til fra NuForce, via en avanceret, højeffektiv sandwichforstærker.

Teknologien er baseret på NuForce V3 monotrin, med proprietary feedback-kredse og 400 kHz PWM. Koblingsfrekvensen tilpasser sig hele tiden indgangssignalets krav til udgangsstrøm og højttalernes impedansvariationer. Den lille fysiske størrelse på STA-100 står i kontrast til, at den faktisk har en opgivet udgangseffekt på 160 watt i 4 ohm per kanal.

STA-100 fås i sølv eller sort finish.

www.studiosound.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend