TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Norsk high-end

Hegel HD25 er en 32-bit highend audio DAC som også klarer højopløst digitalt lagret musik

forfatter
Publiceret 11/11/2012 - 11:42

Radioactiv præsenterer nu Hegel HD25, en 32-bit highend audio DAC med, som man siger, “avanceret digital teknologi kombineret med analog teknologi på referenceniveau, hvilket resulterer i en D/A-konverter med en lydkvalitet, der endnu ikke hørt i denne prisklasse.”

Hegel HD25 har fire digitale indgange og to analoge udgange. De digitale indgange kan bruges til at tilslutte en tablet, computer, streamer, Sonos, kabel-tv eller musik center til et eksisterende audiosystem. HD25 har også en indbygget forforstærker og fjernbetjening, hvilket giver mulighed for nem integration med aktive højttalersystemer eller en hovedtelefonforstærker. Der kan også skiftes indgang ved blot at trykke på frontpanelet.

Hvis den skal bruges sammen med en computer som kilde, er HD25 ren Plug & Play. Tilslut USB-kablet og straks kan lyden nydes i højeste kvalitet. Hvis man på den anden side side ønsker at udforske super højopløst materiale (24/192) , skal der blot trykkes på en kontakt på bagsiden og den særlige software installeres.

HD25 låner en masse teknologi fra Hegels referenceprodukter. En er anvendelsen af silicium germanium transistorer. Disse garanterer ekstremt lave niveauer af støj, hvilket resulterer i høj opløsning og en mere naturlig og behagelig lyd. Der kan også skiftes mellem to forskellige digitale filtre til at justere lyden til sin egen smag. HD25 indeholder desuden et jitter-reducerende re-clocking system, designet in-house af Hegel. Alle indgange er impedansmatchede og desuden er USB indgangen galvanisk isoleret. Pris 14.995 kr

www.radioactiv.dk
www.hegel.com

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend