TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nordost demoaften

Hi-Fi Huset i Gentofte har Nordost på besøg til en demoaften d. 25/10.

forfatter
Publiceret 19/10/2012 - 14:30

Hi-FI Huset inviterer til en gennemlytning af de nye Nordost kabler, der nu findes i en stærkt opgraderet MK2 version. Det afholdes torsdag den 25. oktober 2012 kl. 18.00.
Erik Hansen og Rune Skov fra Nordost vil vise hvorledes der skabes god lyd ved hjælp af forskellige kabelopgraderinger i systemet samt synliggøre vigtigheden af at et musiksystem opbygges korrekt fra bunden af. Kom og blive klogere – og overrasket, hilser Sonny Olsson fra Hi-Fi Huset..
I løbet af aftenen serverer Hi-Fi Huset en lille forfriskning. Tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede pladser – først til mølle princippet! Send en mail til kontakt@hifihuset.dk eller ring på telefon 36 77 52 00.

www.hifihuset.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend