TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nordost Demoaften

HiFi Forum afholder demoaften med Nordost kabler d. 24. april

forfatter
Publiceret 05/04/2013 - 07:50

Onsdag d. 24 april kl. 18 – 21, afholder HiFi Forum, i samarbejde med deres “søsterbutik” TopSound på Østerbro, en aften i kablernes tegn. Rune Skov fra Nordost kommer på besøg, Rune rejser verden rundt med en kuffert fuld af kabler og demonsterer “Nordost magi”. Nordost levererer kabler til bl.a. NASA og medicinalindustrien – og selvfølgelig som bekendt også til hifi-entusiaster. Speed, timing og raffinement er tre af nøgleordene som Nordost bruger til at beskrive lyden af deres kabler, som de mener får et anlæg til at “ånde”.

Arrangementet afholdes hos TopSound på Østerbrogade 90, 2100 Kbh Ø. Da pladsen er begrænset, er tilmelding nødvendig. Det sker på mail: info@hififorum.dk

www.hififorum.dk

 

Sven Bilen


Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend