TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Musik på farten med Bluetooth

Med APT-X teknologi lover Supertooth Disco 2 god lydkvalitet via Bluetooth.

forfatter
Publiceret 08/11/2012 - 13:07

Rejsehøjttaleren Supertooth Disco 2 kan nemt kobles trådløst til alle Bluetooth-kompatible afspillere og computere, som støtter A2DP. Det inkluderer smartphones uafhængig af operativsystem. Ingen netværksopkobling nødvendig.

Bluetooth er kendt for at være praktisk, men ikke for god lydkvalitet. Dette bedres en del med APT-X, som er en måde, hvorpå det overførte digitale lydspor komprimeres med mindst mulig tab, hvilket giver en lydkvalitet tilsvarende en god MP3-fil. Da må afspilleren også støtte denne teknologi.

Disco 2 erstatter den originale Disco, med et slankere design og ny facon. Bluetooth er version 4.0.

Den bærbare rejsehøjttaler kan spille musik i op til ti timer, og den kan streame musik i op til ti meter fra kilden. Den kan også fjernstyres med en Bluetooth kontrol.

Pris: 795 kroner

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

I er altså helt forkert på den vedr. Jura E8 maskinen; Hvis man vil have en mælkedrik, skal man da ikke flytte koppen, men bare lade den stå under udløbene i højre side – der kommer både kaffe og mælk ud fra de to udløb der, og det er ligegyldigt hvad der kommer først! HVIS man så kun ønsker en ren kaffemodel, bruger man udtagene i midten. Enten er jeres prøve eksemplar i stykker, eller I har forklaret det forkert… sorry to say…

Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend