TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Monsterforstærkeren

Tyske T+A laver nogle af de fedeste kvalitetsprodukter, vi kender. Nu kommer en ny high-end serie, og først ude er en rå forstærker.

forfatter
Publiceret 30/11/2012 - 13:59

Den nye serie kaldes HV, eller High Voltage-serie, om du vil. I modsætning til T+A´s serie, bruges der ikke vakuumrør i forstærkerne. Eller forstærkeren. For indtil nu er der kun ét produkt i serien. Den integrerede stereoforstærker PA 3000 HV. En ganske massiv tokanalsforstærker, som er i stand til at levere 500 w effekt.

T+A skriver, at udgangstrinnet er i stand til at tackle ± 160 Volt, ganske ekstrem kapacitet altså, og spændingsforstærkeren, med en række højkapacitets MOS-FET transistorer, kører i Klasse A modus for nul hørbar forvrængning. Ideen er at få forstærkeren til at levere lynhurtig spænding og strøm, når transistorerne kræver det, og samtidig holde harmonisk forvrængning borte fra signalvejen.

Det klanglige ideal skal ligge i nærheden af en rørforstærkers silkeglatte raffinement og naturlige klang, kombinere med transistorforstærkerens dynamiske egenskaber.Bagsiden er fyldt med balancerede og ubalancerede indgange og dobbelte sæt med rhodiumbelagte kabelterminaler til højttalerne.

I januar 2013 kommer nummer to i HV-serien. MP 3000 V, som er en multiafspiller med cd-afspilning, trådløs streaming, FM-radio, integreret DAC, som kan bruges med tilsluttende digitale lydkilder og T+A´s skærmstyrede FD 100 fjernbetjening.

Senere i 2013 dukker også forforstærkeren P 300 HV og effektforstærkeren A 300 HV op.

Priserne er:

T+A PA 3000 HV: 9.900 Euro
T+A MP 3000 HV: 7.900 Euro

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend