Nyhed

McIntosh MR89

Tager sig godt ud sammen med dit McIntosh-anlæg.

MR89 Lifestyle 1

MR89 Lifestyle 1

Radio er en uudtømmelig kilde til information og underholdning. Lyden kan endda være rigtig god. For eksempel fra livekoncerter eller live studie-indspilninger. Men radio er også begrænset af mindre båndbredde og reduceret dynamik. Det gælder desværre både for FM- og DAB-radio og i endnu højere grad for AM-båndet.

Meget dyre radioer bliver dermed et produkt for de særligt interesserede. Nogle af dem kan sikkert se nytten i McIntoshs nye MR89, som er en FM/AM-radio for entusiaster. Allerhelst med et tidligere McIntosh-anlæg, hvor MR89 vil smelte fint ind i McIntoshs letgenkendelige design.

MR89 med fjernbetjening

McIntosh har gjort meget for, at MR89 skal opfange radiosignaler uden støj eller interferens. Brugeren kan selv justere følsomheden, og modtageren skal kunne klare at gengive meget kraftige radiosignaler uden opbrydning eller forvrængning og hente svage signaler, uden at der medfølger hørbar støj.

Den understøtter RDS, som viser, hvad man lytter til, og har analoge 60 dB styrkemeter for hver kanal. Man kan lagre over 20 stationer og søge automatisk efter flere fra fronten på MR89 eller med den medfølgende fjernbetjening.

MR89 bagside

Som man kan se, har den både balancerede og ubalancerede udgange, men også koaksial og optisk digitaludgang for tilslutning til en ekstern DAC.

MR89 bliver næppe en hyldevare hos den lokale hi-fi-specialist og må nok særbestilles. I USA er prisen angivet til 5500 USD, ikke småpenge for en radio.

Les videre
Exit mobile version