TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

McIntosh AS901 og AS125 platforme til forstærkere

Ser godt ud under din McIntosh-forstærker.

forfatter
Publiceret 19/01/2022 - 21:48

Hi-fi-tilbehørsindustrien er enorm. Der er ikke alene dyre kabler og strømrensere derude, der er også kostbare dæmpeprodukter og “magiske” dimser, som efter sigende forbedrer lyden, at vælge imellem.

Selv noget så simpelt som et møbel at placere anlægget i er ikke noget, man kan overlade til hvem som helst. Det kræver også en specialist. På den måde er McIntoshs nye forstærkerplatforme nemmere at forholde sig til.

AS125 AS901 Angle background hi res scaled 1
(Foto: McIntosh)

De fås i to størrelser: AS125, som måler 45,2 x 10,3 x 45,7 cm, og den større AS901, som er 30 cm længere (75,7 cm) for at få plads til større forstærkere som f.eks. den solide rørforstærker MC901.

Læs også Sådan en har du ikke set før 300 watt her og 600 watt der.

Platformene er lavet af massiv asketræ, som er limet sammen i lag og lakeret flere gange med et katalyseret toplag, der skal være ridsefast. Selve platformene er 7,6 cm høje, og med fødderne er de 10,3 cm.

AS901 Lifestyle hi res scaled 1
(Foto: McIntosh)

Som man kan se, har de et oplyst logo, som får strøm fra forstærkerens Power Control-udgang, og som tændes, når forstærkeren tændes.

AS125 Angle with amp hi res scaled 1
(Foto: McIntosh)

Platformene laves af Symbol Audio, som skal have fået en slags miljøcertificering, kaldet Silver Exemplary, fra Sustainable Furnishings Council i USA.

Priserne for forstærkerplatformene, der vil være tilgængelige fra februar/marts, er 3.000 dollars for AS125 og 3.500 dollars for den større AS901.

AS901 Angle background hi res 989x660 1 AS901 Back Close Up hi res 989x660 1
<
>
(Foto: McIntosh)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
5 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Magen til humbug skal man da lede længe efter.
Måske afkobling af pladespiller kan gøre en forskel men til den pris virker det helt ude af propationer.

Gamle dreng.

Smut du i Bilka og køb din transistor, så er din lykke sikkert gjort.

Hvis det var mig du hentyder til hr Krabbe så tvivler jeg på at min forstærker fås i Bilka.

Ved ik om du har hørt om en L509x før 😉

Ja, ja….. men der skal jo også være noget til dem der er rige!!

… $3000 for en lille bordplade i ask – saa er den vist betalt og 100% din.

High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend