TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Martin Logan vil ind i øret

High-end specialisterne hos Martin Logan har ikke bare styr på elektrostater. Nu kommer de med ørepropper i high-end klassen.

forfatter
Publiceret 10/08/2012 - 08:52

Ørepropper finder man over alt. De fleste af dem koster ikke mere end en biografbillet og en CD til sammen, men gudskelov er nogen mere optaget af kvalitet end kvantitet.

Noget vi gerne vil tro, når det handler om Martin Logan. Som de sidste tre årtier har været den førende eksponent for high-end elektrostathøjttalere.Nu gør de som så mange højttalerproducenter før dem og kaster sig ud i det uendelige marked for hovedtelefoner og ørepropper.

Mikros 70 hedder første produkt derfra. En slank øreprop i anodiseret aluminium, som er forseglet for at holde støj ude, og den gummierede ledning er udstyret med en fjernbetjening til styring af musik og samtaler på en smartphone.Ørepropperne bruger en 6,6 mm stor driver, som sidder i et forseglet kammer, med stor åbning mod øregangene. Den elektriske modstand er lave 22 ohm og med en følsomhed på 98 dB kan Mikros 70 drives af alle bærbare afspillere og smartphones.

Mikros 70 skal være på vej ud i butikkerne, den danske pris kender vi ikke endnu, men i USA koster de 150 dollars, eller lidt over en tusindlap inkl. dansk moms.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend