TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Marshall-forstærker til iPad`en

Det bliver ikke mere rock'n roll end en Marshall-forstærker. Hanwell hedder denne her, og den plugger du bare din iPhone direkte i.

forfatter
Publiceret 03/09/2012 - 08:05

Blandt et ukendt antal iPod-docks og højttalere, faldt vi pladask for Marshall Hanwell. Den har faktisk ikke docking-stik, men den mere universelle 3,5 mm linjeindgang, som gør, at forstærkeren kan bruges med alle lydkilder. Ikke bare en iPad eller iPhone.Som man kan se, har den bas og diskantkontroller og indeni kabinettet sidder en 2 x 50 w klasse D forstærker, som driver to 15 cm baselementer og to 22 mm diskanter. Kabinettet har en basrefleksport på undersiden, og selv om der var meget støj i hallen, den stod i, var det muligt at høre, at den havde rigelig med tryk, også i bassen.

Hanwell laves i bare 1000 nummererede eksemplarer og er i butikkerne i oktober. Prisen er i omegnen af 800 euro.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend