TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Luksuslyd fra Mark Levinson

Ventetiden er snart ovre. Nu er der ikke længe til, at Mark Levinsons ultraforstærkere er klar til levering. Om de er værd at vente på, har vi til gode at høre.

forfatter
Publiceret 12/12/2012 - 14:00

Det nærmer sig et år siden, Mark Levinson præsenterede deres nye high-end produkter. Blandt dem den integrerede forstærker No 585 på 2 x 225 w og digitalkonverteren Nº560 med 32-bit/192kHz DAC.

Tidligere har de også præsenteret den massive effektforstærker Nº53, med 1 KW effekt i 4 ohm per kanal. Men forforstærkeren, som skal matche Mark Levinsons topmodel, har ladet vente på sig.  Nº52, som den kaldes, er til salg i januar 2013.

Nº52 er sat sammen af to diskrete monodele, med en heftig strømforsyning med spændingsregulator og filter til hver af dem. Forforstærkeren har flere konfigurerbare balancerede og ubalancerede indgange, pladespillerindgang for MM- og MC-pickup og udgang til en separat surroundprocessor. Dansk pris er ikke kendt, men i USA skal den koste 25.000 dollar. Et par hundrede tusinde danske kroner med moms, vil vi tro.

Nº52 facts:
• Two-piece chassis with separate control box and analog box
• Dual Monaural construction and signal paths/routing
• AC regeneration circuitry
• 7 Analog inputs: 3 XLR and 4 RCA stereo input pairs
• Phono input with support for both MM and MC cartridges
• Aux output path: 1 XLR and 1 RCA stereo pairs w/ fixed/variable volume and independent source selection
• Main outputs: 2 XLR and 2 RCA stereo pairs (identical w/ volume)
• Ethernet, RS-232, IR and 12V trigger system control ports
• Rear-panel USB (A) connector for software updates

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend