TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Linn Lounge i Gentofte

Hi-Fi Huset holder Linn Lounge musikaften nu på torsdag.

forfatter
Publiceret 24/06/2013 - 14:10

Så er Hi-Fi Huset i Gentofte klar med en ny omgang Linn Lounge musikaften. Den her gang går man tæt på amerikanske R.E.M med karismatiske Michael Stipe i forgrunden.

Linn Lounge betyder, at du kan tage med på en musikalsk rejse med et band eller en kunstner, denne gang er det altså R.E.M. det hander om, og lytte til musikken i Linn Studio Master kvalitet. Naturligvis på Linn hifi udstyr. Du kan høre musiken “præcis som når den blev indspillet” og samtidig få hele historien om R.E.M.

Det hele sker den 27. juni kl. 18-21. Hi-Fi Huset er vært for et lille traktement. Tilmeld dig på kontakt@hifihuset.dk eller på 36 77 52 00.

www.hifihuset.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend