TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Lækkert nyt fra Loewe

Loewes nye Audiodesign-serie gør det nemt for dig, som vil kunne forny og forandre din musik-kilde beroende på årstid, humør eller fornemmelse.

forfatter
Publiceret 14/08/2012 - 22:43

I Loewes audiodesign-serie finder du en række forskellige produkter, som du med hjælp af udskiftelige ”plader” i forskellige farver kan skræddersyes efter eget ønske og smag, så det passer præcist ind i dit hjem.

I serien indgår blandt andet SoundVision, AirSpeaker og SoundBox.

Den førstnævnte er et all-in-one musikanlæg med et 7,5” touch display. Anlægget kobles til hjemmenetværket via LAN, WLAN eller Powerline. SoundVision siges at være fuldt udrustet med tekniske finesser, og menuerne skal være nemme og fleksible. Her kan du lytte på alt fra FM-radio til musik fra din iGadget og CD-skiver. Anlægget kan fås i sort eller sølv.

AirSpeaker er, præcis som navnet afslører, en AirPlay-højttaler, som spiller musik trådløst fra dine forskellige iGadgets. Den kobles via LAN, WLAN eller Powerline til det forhåndenværende netværk. Præcis som SoundVision har denne højttaler et eksklusivt aluminiumsdesign, som kan fås i sølv eller sort.

Loewe AirSpeaker med ”plader” i forskellige farver for at tilfredsstille de fleste.

Ifølge Loewe er SoundBox et smart og trendy lydanlæg, som kan afspille såvel CD´er som MP3-filer og FM-radio. På det integrerede display vises RDS-information og klokken. På oversiden af SoundBox kan du docke din i-gadget for at lytte til musik, som findes lagret her. Dette produkt kommer også i sort eller sølv og er udrustet med USB-port, aux-ind og hovedtelefonstik.

Loewe SoundBox, hvor du kan docke din iGadget for at lytte til din egen favoritmusik.

Pris SoundVision: Ca. 15.500 kr.

Pris AirSpeaker: Ca. 6.200 kr.

Pris SoundBox Ca. 5.600 kr.

www.loewe.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend