Lækker lille clockradio med streaming

Citation Oasis vækker dig med digital radio eller dine egne spillelister. Den oplader desuden mobilen trådløst.

Med indbygget alarm får den dig op om morgenen. Den har DAB+ digitalradio og desuden streaming via Bluetooth og Wi-Fi. Med Google-assistenten indbygget kan du bede den om at læse de seneste nyheder op, så du er opdateret, når du ifører dig morgenkåben. Eller du kan bede den om at rulle de motoriserede persienner op, eller hvad du ellers måtte have opsat af Google Home/Nest-kompatible smart-hjem-funktioner.

Oasis kan kobles til et multirumssystem med andre Citation-højtalere, men også andre højtalere med indbygget understøttelse af Google Home.

Citation Oasis, som er indhyllet i lækkert stof fra danske Kvadrat, har indbygget trådløs ladeplade til mobilen, så du slipper for at sætte kablet i, når du går i seng om aftenen. Hvis du sætter Oasis i nattilstand, frakobler den Wi-Fi-funktionen, mens du sover.

Prisen på 1.699 kroner er slet ikke afskrækkende, når vi ser på, at flere tager 800 kroner for en trådløs ladeplade alene.

harmankardon.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Har du købt et nyt TV til gaming for nylig? Vi viser dig, hvordan du aktiverer de bedste og hurtigste spilindstillinger til PS5 og Xbox!
  I disse dage udrulles den nyeste Android-version til et stort antal smartphones. Check på listen, om din mobil snart får Android 11.
  Qualcomm har i forbindelse med Snapdragon Tech Summit lanceret efterfølgeren til Snapdragon 865. Den nye Snapdragon 888 vil være at finde i adskillige Android-flagskibe i 2021.
  Lad dig ikke narre af størrelsen – Phono Box RS2 har alt, hvad en vinylentusiast har brug for.
  Har du lige købt et nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med WHAM!’s “Last Christmas” i remastered 4K-version!
  Stereoanlægget i Jimi Hendrix’ soveværelse i London lyder nu, præcis som det gjorde, da han lyttede til det.
  Det her har de aldrig gjort før, i hvert fald ikke på denne måde.
  Alle vil have hårde pakker til jul, også vi. Derfor har vi sammensat den fedeste ønskeliste, vi kunne komme på.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  KEF LS50 Meta

  Vejl.pris 9996 kr Fest i bogreolen

  JBL L82 Classic

  Vejl.pris 17500 kr Let the Good Times Roll

  DALI Oberon On-Wall C

  Vejl.pris 10998 kr Går i ét med omgivelserne

  Sony SRS-XB33

  Vejl.pris 1199 kr Festlyd på farten
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.