Nyhed

Lækker lille clockradio med streaming

Citation Oasis vækker dig med digital radio eller dine egne spillelister. Den oplader desuden mobilen trådløst.
forfatter

Med indbygget alarm får den dig op om morgenen. Den har DAB+ digitalradio og desuden streaming via Bluetooth og Wi-Fi. Med Google-assistenten indbygget kan du bede den om at læse de seneste nyheder op, så du er opdateret, når du ifører dig morgenkåben. Eller du kan bede den om at rulle de motoriserede persienner op, eller hvad du ellers måtte have opsat af Google Home/Nest-kompatible smart-hjem-funktioner.

Oasis kan kobles til et multirumssystem med andre Citation-højtalere, men også andre højtalere med indbygget understøttelse af Google Home.

Citation Oasis, som er indhyllet i lækkert stof fra danske Kvadrat, har indbygget trådløs ladeplade til mobilen, så du slipper for at sætte kablet i, når du går i seng om aftenen. Hvis du sætter Oasis i nattilstand, frakobler den Wi-Fi-funktionen, mens du sover.

Prisen på 1.699 kroner er slet ikke afskrækkende, når vi ser på, at flere tager 800 kroner for en trådløs ladeplade alene.

harmankardon.com

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.