TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Krymper SoundSphere-højttalerne

Philips lancerer endnu en ny højttaler med diskanten højt på strå.

forfatter
Publiceret 18/06/2012 - 10:36

Tidligere denne måned skrev vi, at Philips udvider deres Fidelio-serie med trådløse produkter. Nu kommer endnu et nyt produkt i serien: SoundSpere DS6600 er en mindre udgave af de trådløse AirPlay-højttalere DS9800W, beregnet til mindre rum og pc-brug.

DS6600 W har ikke AirPlay eller Wi-Fi om bord. I stedet har den fysisk docking til iPod og iPhone i fronten samt USB-tilslutning og 3,5 mm minijack-indgang for andre lydkilder.

Forstærkeren er på 2 x 25 watt og sidder indbygget i den højre højttaler. Herfra trækkes en højttalerkabel videre til den anden højttaler.Højttalerne bruger samme type diskant som de større DS9800, monteret på toppen af kabinettet for bedst mulig spredning. Bas/mellemtoneelementet er ikke større end ca. 2,5”, så vi kan nok ikke forvente lige så dyb og kraftig bas, som de større modeller. Det runde kabinet har en finish i børstet aluminium.

Philips DS6600 er tilgængelig nu, blandt andet i Apple Store til en pris på 3.190,- kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend