TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Koss til de professionelle

Her er Koss PRODJ200, en solid lukket hovedtelefon, som passer lige så godt til mixerpulten, som til smartphonen.

forfatter
Publiceret 29/06/2012 - 11:26

PRODJ200 er rettet mod studiomusikere, DJ´s og personer, som har brug for en solid hovedtelefon, som ikke lækker lyd. Hovedtelefonerne, som koster 999 kroner, har en kraftig spiralkabel, mono/stereo-knap og Koss Touch Control, knapper til at styre en iPhone, iPad eller iPod – og man kan tale i telefon med den indbyggede mikrofon.
Fakta PRODJ200
– dynamisk hovedtelefon
– følsomhed: 99 dB SPL
– Frekvensområde: 10 Hz – 25 kHz
– 3,5 mm / 6,3 mm plug
– Impedans: 38 Ohm
– Kabel: 240 cm, ensidig

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend