TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kompakt DAC og forstærker

Dette er Naims nye DAC-V1 med hovedtelefonforstærker og forforstærkerudgang. Således at man kan bruge den nye NAP 100-forstærker i kombination.

forfatter
Publiceret 15/01/2013 - 11:26

Naims forstærkere har altid gjort det godt i vores tests. Derfor er vi ganske spændte på, hvordan kombinationen af DAC-V1 bliver sammen med NAP-100.

DAC-V1 er en kompakt digitalkonverter med integreret hovedtelefonforstærker og forforstærkerudgang. Den kører på meget respektable 24-bit/384 kHz signalbehandling, som borger for (i teorien) et velopløst lydbillede (sammenlignet med 16-bit/44,1 kHz) og har en asynkron USB-indgang for dem, der er optaget af det.

Desuden findes to optiske og to koaksiale digitalindgange og sågar et BNC-stik for tilslutning af digitale lydkilder. DAC-V1 har for resten ingen analoge lydindgange.

Den har også hovedtelefonudgang med en dyr forstærkerkreds bag og preamp ud, således at den kan bruges som DAC og forforstærker i et anlæg.

For eksempel sammen med den nye NAP 100 effektforstærker. En 2 x 50 w forstærker i samme kompakte, fysiske størrelse.

Priserne for DAC-V1 bliver 13.000 og 7.000 kroner for NAP 100, begge er tilgængelige i foråret.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend