TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kardinal fra Sheffield

Wilson Benesch introducerer sit nye højttaler flagship - The Cardinal

forfatter
Publiceret 13/10/2012 - 10:33

The Cardinal er den mest avancerede højttaler nogensinde fra den Sheffieldbaserede firma  Wilson Benesch. Kulfiberbaserede avancerede kompositløsninger giver et solidt kabinet og de buede elementer giver kabinettet en kompleks indre geometri for at modvirke stående bølger og “sikre en second to none signal to noise”. Desuden er frontbaffelen lavet af massivt aluminium med en vægt på 35 kg. At bruge avancerede material som f.eks. kulfiber er noget som nærmest definierer brandet Wilson Benesch.

Form og geometri på The Cardinal er øjeblikkelig genkendelig som et Wilson Benesch design med accenter, der har udviklet sig fra mange forgængere, herunder A.C.T One, The Bishop og Chimera. The Cardinal `s “fodaftryk” er f.eks. mere end dobbelt så stort som på Chimera, den er også over 30 cm højere, hvilket giver The Cardinal en 65% større volumen.

Ligesom resten af Geometry serien er The Cardinal udstyret med proprietære Tactic-II-enheder og Semisphere diskanter. Atten enheder i alt giver en bred båndbredde, fra 25 Hz til 35KHz. Mellemtonen håndteres af to optimerede øvre og nedre mellemtone Tactic II-enheder. Isobar Tactic formationen med fire Tactic-II enheder sætter, siger man fra Wilson Benesch, nye grænser for dynamik og transient espons.

Prisen i Danmark hamner på 540.000 kr for et sæt.

www.radioactiv.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend