Nyhed

JBL’s første soundbar med Dolby Atmos

Den nye soundbar fra JBL skaber lyddybde ved hjælp af Dolby Atmos og DTS:X.
forfatter

JBL Bar 9.1 transformerer din stue til en hjemmebiograf med 3D surround sound. Det er i al beskedenhed, hvad JBL lover om den nye JBL Bar 9.1, som firmaet netop har lanceret.

Soundbaren har fire indbyggede Dolby Atmos-drivere samt to flytbare højtalere og 9.1 kanaler, der tager lyden til nye højder ved bl.a. at bruge lydreflektioner i rummet til at skabe en unik og storslået lydoplevelse, skriver JBL således i sin pressemeddelelse.

Hver flytbare højttaler gengiver hver især to kanaler, mens selve soundbaren har indbyggede mikrofoner, der måler stuens akustik, således at lyden kan finjusteres efter rummets beskaffenhed.

Bar 9.1 skaber ved brug af teknologierne Dolby Atmos og DTS:X 3D surround-lyd, som rammer lytteren fra alle vinkler i rummet. (Foto: JBL)

Bassen sørger en medfølgende 10 tommer subwoofer for.

Bar 9.1 understøtter i øvrigt også 4K video og Dolby Vision, der automatisk optimerer skærmbilledet bedst muligt til hver scene. Derudover har soundbaren indbygget Chromecast og Airplay 2, så det er muligt for dig nemt at kunne streame musik direkte fra soundbaren.

Pris og tilgængelighed

JBL Bar 9.1 kan købes nu til en vejledende udsalgspris på 7.499 kroner.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.