TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

CES 2023: JBL Spinner BT – den første Bluetooth pladespiller

JBL lancerer pladespillere, forstærker, CD-afspiller og netværksafspiller.

forfatter
Publiceret 10/01/2023 - 09:00

Den kommende JBL Spinner BT er en simpel trådløs pladespiller med Bluetooth 5.2 og aptX HD, der spiller 33 1/3- og 45-plader i Bluetooth-højttalere. Afspilleren leveres med en MM pickup fra Audio Technica på et aftageligt pickup-hus, og har elektronisk styring af hastigheden.

Afspilleren leveres med støvkappe, og er bygget i sort MDF med orange detaljer, og har dæmpefødder under chassiset.

JBL Spinner BT. Foto: Audun Hage

JBL-pladespilleren finder du ikke i butikkerne før efteråret 2023, og prisen er angivet til 399 Euro, eller ca. 3000 kroner.

Spinner BT er ikke den eneste pladespiller fra højttalerproducenten. Der kommer nemlig en hel vifte af nye produkter i JBLs Classic-serie, og TT350 Classic er en ud af flere.

Foto: JBL

Den er dyrere end Spinner BT, og er en direkte drevet afspiller med elektronisk hastighedskontrol styret af en sensor, der sikrer, at den holder den korrekte hastighed. Afspilleren leveres i mahognifinér med en s-formet aluminium-tonearm med aftageligt pickup-hus, monteret med en MM pickup.

TT350 Classic efterfølges af en ny integreret forstærker, som kaldes SA550 Classic, med Class G forstærkermoduler, pladespillerindgang og Bluetooth AptX Adaptive, der understøtter streaming af højere kvalitet.

JBL-claassic-series-electronics-JBL-CD350 JBL-claassic-series-electronics-JBL-MP350 JBL-claassic-series-electronics-JBL-SA550
<
>
MP 350 Classic

De to andre produkter i Classic-serien er en netværksafspiller, som hedder MP350 Classic, og CD-afspilleren CD350 Classic. MP350 kan streame over Wi-Fi eller Ethernet og er Roon-klar med Spotify Connect og Tidal Connect og understøttelse af Chromecast og Apple Airplay.

CD350 Classic er en CD-afspiller, som også understøtter afspilning af musik via en USB-A-indgang, hvor du kan streame højopløst musik fuldt digitalt fra din bærbare computer.

Classic-serien forventes at være på hylderne i løbet af sommeren 2023, og priserne er i øjeblikket angivet til 1.899 Euro for SA550 Classic-forstærkeren, 899 Euro for CD350 Classic, 999 Euro for MP350 Classic og 1.049 Euro for TT350 Classic pladespilleren.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Primare + Roon: Nu sker det! Nu får din Primare Prisma-forstærker endelig fuld og total Roon-understøttelse!
lbpluss
Streaming uden bøvl med NAD CS1 NAD's billige CS1 kan afspille din musik direkte fra mobilen. Du behøver ikke installere en særlig app.
lbpluss
Endelig får Hegels forstærkere AirPlay 2 Hegels forstærkere får bedre streamingfunktion med AirPlay 2 og understøtter dermed også dit Smart Home bedre.
lbpluss
Forstærkere som bør sætte liv i hjemmebiografen Hvis en forstærker på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster. Sig hej til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
Retroforstærker for samlere NAD C 3050 LE er en næsten perfekt replika af den forstærker, der definerede NAD-designet. Er det bare ny vin på gamle flasker?
Følg Lyd & Billede