Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

CES 2023: JBL Spinner BT – den første Bluetooth pladespiller

JBL lancerer pladespillere, forstærker, CD-afspiller og netværksafspiller.

Skrevet af / 10/01/2023 - 09:00
CES 2023: JBL Spinner BT –  den første Bluetooth pladespiller

Den kommende JBL Spinner BT er en simpel trådløs pladespiller med Bluetooth 5.2 og aptX HD, der spiller 33 1/3- og 45-plader i Bluetooth-højttalere. Afspilleren leveres med en MM pickup fra Audio Technica på et aftageligt pickup-hus, og har elektronisk styring af hastigheden.

Afspilleren leveres med støvkappe, og er bygget i sort MDF med orange detaljer, og har dæmpefødder under chassiset.

JBL Spinner BT. Foto: Audun Hage

JBL-pladespilleren finder du ikke i butikkerne før efteråret 2023, og prisen er angivet til 399 Euro, eller ca. 3000 kroner.

Spinner BT er ikke den eneste pladespiller fra højttalerproducenten. Der kommer nemlig en hel vifte af nye produkter i JBLs Classic-serie, og TT350 Classic er en ud af flere.

Foto: JBL

Den er dyrere end Spinner BT, og er en direkte drevet afspiller med elektronisk hastighedskontrol styret af en sensor, der sikrer, at den holder den korrekte hastighed. Afspilleren leveres i mahognifinér med en s-formet aluminium-tonearm med aftageligt pickup-hus, monteret med en MM pickup.

TT350 Classic efterfølges af en ny integreret forstærker, som kaldes SA550 Classic, med Class G forstærkermoduler, pladespillerindgang og Bluetooth AptX Adaptive, der understøtter streaming af højere kvalitet.

JBL-claassic-series-electronics-JBL-CD350 JBL-claassic-series-electronics-JBL-MP350 JBL-claassic-series-electronics-JBL-SA550
<
>
MP 350 Classic

De to andre produkter i Classic-serien er en netværksafspiller, som hedder MP350 Classic, og CD-afspilleren CD350 Classic. MP350 kan streame over Wi-Fi eller Ethernet og er Roon-klar med Spotify Connect og Tidal Connect og understøttelse af Chromecast og Apple Airplay.

CD350 Classic er en CD-afspiller, som også understøtter afspilning af musik via en USB-A-indgang, hvor du kan streame højopløst musik fuldt digitalt fra din bærbare computer.

Classic-serien forventes at være på hylderne i løbet af sommeren 2023, og priserne er i øjeblikket angivet til 1.899 Euro for SA550 Classic-forstærkeren, 899 Euro for CD350 Classic, 999 Euro for MP350 Classic og 1.049 Euro for TT350 Classic pladespilleren.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Revuelto får bedre lyd

Streamer og streamingforstærkere fra Arcam

Guitarformet kendis-pladespiller

Heftig mono-topmodel fra Mola Mola

Dansk debut i særklasse

Nu har de lavet en DAC

Ultra-streamer fra Wiim

Concorde er tilbage

Den så vi ikke komme

Polsk hi-fi er en ting

Denne har du næppe set før

Specialmodel i Lamborghini-farver

Scroll to Top