Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ishiwata giver lyd til Boston

M-serien er en ny højttalerserie fra Boston, akustisk afstemt af Ken Ishiwata

Skrevet af / 29/10/2012 - 16:04
Ishiwata giver lyd til Boston

HiFi Freaks lancerer nu Bostons nye M Serie i Danmark. M Serien repræsenterer et stort skridt fremad for Boston og kombinerer et stærkt visuelt udtryk med en lydgengivelse som et resultat af samarbejdet med Marantz’ udviklingsguru Ken Ishiwata, som har stået for den akustiske afstemning af hele den nye serie.

Først ud er M 340, en gulvhøjttaler med 4x 4½” basenheder, 4½” mellemtone og 1″ EWB dometweeter. Alle enhederne er udviklet af Boston selv. De fire basenheder skaber sammen et stort membranareal og dermed en fornuftig dyb bas, selvom højttaleren har en smal front. Dette har samtidig den fordel at reflektioner fra fronten minimeres, og det visuelle indtryk passer bedre ind i et moderne hjem.

Enhederne er designede med fokus på lav forvrængning og farvning, samtidig med at gengivelsen skal være både dynamisk og detaljeret. Det slanke kabinet er lavet som en kombination af flere forskellige materialer for at sikre en bedre dæmpning.  Fronten er beklædt med et sort materiale der minder om læder og som dæmper reflektioner fra enhederne. Bagsiden og toppen er i øvrigt beklædt med samme materiale. Siderne er en compound af flere materialer for bedst mulig dæmpning. Finishen kan fås i enten højglans sort lak eller i valnød træfinish.

Frekvensområdet opgives til 45 Hz – 30 kHz, en følsomhed på 87db. M340 er 103 cm høj, 23 cm bred, og 29 cm dyb og vejer 21 kg. Prisen er 14.990 kr./sæt.

www.hififreaks.dk

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Aston Martin med B&W: Koncertlyd i verdens første Super Tourer

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Scroll to Top