TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ishiwata giver lyd til Boston

M-serien er en ny højttalerserie fra Boston, akustisk afstemt af Ken Ishiwata

forfatter
Publiceret 29/10/2012 - 16:04

HiFi Freaks lancerer nu Bostons nye M Serie i Danmark. M Serien repræsenterer et stort skridt fremad for Boston og kombinerer et stærkt visuelt udtryk med en lydgengivelse som et resultat af samarbejdet med Marantz’ udviklingsguru Ken Ishiwata, som har stået for den akustiske afstemning af hele den nye serie.

Først ud er M 340, en gulvhøjttaler med 4x 4½” basenheder, 4½” mellemtone og 1″ EWB dometweeter. Alle enhederne er udviklet af Boston selv. De fire basenheder skaber sammen et stort membranareal og dermed en fornuftig dyb bas, selvom højttaleren har en smal front. Dette har samtidig den fordel at reflektioner fra fronten minimeres, og det visuelle indtryk passer bedre ind i et moderne hjem.

Enhederne er designede med fokus på lav forvrængning og farvning, samtidig med at gengivelsen skal være både dynamisk og detaljeret. Det slanke kabinet er lavet som en kombination af flere forskellige materialer for at sikre en bedre dæmpning.  Fronten er beklædt med et sort materiale der minder om læder og som dæmper reflektioner fra enhederne. Bagsiden og toppen er i øvrigt beklædt med samme materiale. Siderne er en compound af flere materialer for bedst mulig dæmpning. Finishen kan fås i enten højglans sort lak eller i valnød træfinish.

Frekvensområdet opgives til 45 Hz – 30 kHz, en følsomhed på 87db. M340 er 103 cm høj, 23 cm bred, og 29 cm dyb og vejer 21 kg. Prisen er 14.990 kr./sæt.

www.hififreaks.dk

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend