TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

iRadio er lige på trapperne

Apple har i et stykke tid forhandlet intenst med pladebranchen om en ny streamingtjeneste, der kan blive lanceret allerede inden sommerferien.

forfatter
Publiceret 05/04/2013 - 10:36

En ny streamingtjeneste er ved at se dagens lys. CNET fortæller i en artikel, at Apple er tæt på at afslutte langvarige forhandlinger med pladebranchen – herunder Warner Music og Universal Music – og hvis en aftale falder på plads allerede i næste uge, så regner Apple med at lancere den nye tjeneste – i folkemunde kendt som iRadio – før sommerferien. Tjenesten vil blive en integreret del af Apples mobile operativsystem, iOS.

Rumor_120412_300x214

iRadio kommer til at minde mere om radiotjenester som Pandora og Last FM end streamingtjenester som Rdio, Spotify og WiMP. Til forskel fra Spotify og WiMP, der giver brugeren mulighed for on-demand lytning af lige præcis den sang, han eller hun ønsker, vil iRadio altså have mere til fælles med traditionel radio, men brugeren vil dog kunne gå tilbage til begyndelsen af en sang, siger en kilde til CNET.

Læs også: Apple udfordrer Spotify og WiMP?

Herudover bliver tjenesten gratis for brugerne, men Apple vil integrere iRadio med iTunes og gøre det muligt for brugerne at købe musiknumre direkte fra tjenesten.

maja

Rygterne om en radiotjeneste fra Apple begyndte i februar, da man i forbindelse med i iOS-update opdagede et nyt radio-ikon i systemet, som dog ikke var aktiveret.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend