Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Interiør til øjet og øret

Hos den skandinaviske designvirksomhed Poasana er ideen om et sundt lydmiljø en vigtig komponent for at opnå øget livskvalitet og generel velvære.

Skrevet af / 04/10/2022 - 09:17
Interiør til øjet og øret

Malmø-baserede Poasana, som har fokus på æstetik og bæredygtighed, lancerer nu højfrekvensabsorbenter, specielt designet til at tilgodese hi-fi-entusiaster med høje krav til både design og funktion. De lydabsorberende soundboards er svenskproducerede af genbrugsmaterialer, og producenten oplyser, at de har et absorptionsområde på 300 Hz – 50 kHz.

HiFi Club på Svågertorp i Malmø er de første, der udbyder de specialdesignede soundboards.

“Vi ønsker at kunne tilbyde en helhedsoplevelse og pakkeløsning til vores kunder. Der er mange ting, der spiller ind, når det gælder god lyd. Valget af forstærkere og højttalere, dæmpningsfødder, kabler og andet tilbehør, men også møblerne og tæpperne i rummet kan gøre en stor forskel for oplevelsen. Lydabsorberende soundboards bidrager til endnu bedre lydoplevelser”, siger Mohanad Shinishil fra Svågertorp Hi-Fi Klub.

poasana2 Poasana3
<
>
Hi-fi-kollektionen fra Poasana består af lette soundboards i to forskellige størrelser og otte designs, som absorberer høje frekvenser og fjerner ekko og andre forstyrrende lyde. (Foto: Poasana)

Den seneste tendens inden for hi-fi i USA og Tyskland er, at det ikke kun handler om udstyr og teknologi. Rummet og rummets indretning er også vigtigt for at skabe den bedste lydoplevelse. Dette er noget, som Poasana har taget til sig, og de har gjort det nemt at skabe de rette betingelser med ultralette resonansplader, der nemt kan monteres på væggen. Poasana er det første svenske mærke, der tilbyder A-klassificerede højfrekvensabsorbenter.

“Det handler i høj grad om at dekorere ikke kun for øjet, men også for øret. For hi-fi-interesserede er det allerede en selvfølge, når det gælder teknologi. Diskrete lydabsorbenter optimerer lyden i rummet uden at gå på kompromis med æstetikken. Kort sagt fjerner de lydabsorberende soundboards de refleksioner, der opstår i rummet. Støj og høje frekvenser fjernes, mens den ønskede lyd trænger ind i øret og giver en optimal oplevelse”, siger Patricia Möller, administrerende direktør for Poasana.

Pris og tilgængelighed:

Soundboards kan bestilles på www.poasana.se og kan købes i butikkerne hos HiFi Club Svågertorp.

Den vejledende pris er henholdsvis 1.295 SEK (580×380 mm) og 1.495 SEK (959×350 mm).

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Billigere streaming fra Auralic

Ny og bedre forstærker fra Cambridge Audio

Goldmund effektforstærker: Men spørg ikke om prisen ...

En forstærker for drømmere

Vinyl sætter ny rekord

Komplet anlæg i retrostil

Pladespiller med plug and play

Nyt fra schweiziske Soulution

Rogers LS3/5A - klassikeren vi ikke glemmer

En klassiker vi ikke glemmer

Da hi-fi var en livsstil

Noget helt særligt til din pladesamling

0
Lyd & Billede
Scroll to Top