TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Integreret vellyd

IA-18 er en ny Integreret forstærker i fuld størrelse fra NuForce

forfatter
Publiceret 03/03/2013 - 18:32

NuForce IA-18 er en integreret stereoforstærker med en udeffekt på 2×135 W i 8 ohm. Den er opbygget omkring samme komponenter som anvendes i firmaets Reference Series-produkter. Det indbefatter bland andet mange af de samme kredsløb som P-20, den seneste flagskib forforstærker, et Cross Matrix Array (CMA) kondensator modul og to V3 output forstærkermoduler.

IA-18 er udstyret med fem analoge RCA inputs og samme touch-strimmel kontrolpanel som på Reference Series. Specielt kan også framhæves volumenkontrollen, der ligesom på P-20 består af et netværk opbygget af “de nyeste fremskridt indenfor tyndfilm-teknologi”, som man siger fra NuForce. Det giver en volumenregulering i diskrete 0.5dB trin med meget høj nøjagtighed og et meget lavt støjgulv.

Forstærkeren tilbydes i sort eller sølv sandblæst anodiseret aluminium og kommer med en fjernbetjening der tillader betjening af alle apparatets funktioner fra lyttepositionen. Prisen er 24.995 kr.

www.studiosound.dk
ia18front

ia18back

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend