TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Integreret high-end fra Hegel

Hegel H200 følges op af den dyrere toppmodellen H300. Mere kraft, mere opløsning – og indbygget DAC

forfatter
Publiceret 22/08/2012 - 12:06

Alkymisterne viede deres liv til at finde en måde at fremstille guld ud af sten på. Så vidt vides skete det aldrig, men med H300 mener Hegel, at de alligevel er lykkedes med det. I det mindste ud fra et lyd-perspektiv.

På den ene side er H300 en spektakulær integreret forstærker. Med sine 250 watt i 8 ohm pr. kanal er den kraftig nok til at parre med selv de mest krævende højttalere på markedet. Hegels patenterede SoundEngine teknologi “sikrer helt uforvrænget og naturlig lyd med en dynamisk og kraftfuld basrespons”, siger man fra Hegel. H300 er i vid udstrækning baseret på Hegels referenceprodukter snarere end sine mindre brødre.

På den anden side har den 5 digitale indgange og det er her “alkymien” kommer ind. “Hegels digitale indgange er designet med en unik teknologi, der kan få din computer, streamer eller andet digitalt udstyr til at lyde fremragende. Du kan tage nogle af de prismæssigt mest overkommelige digitale musikafspillere på markedet, tilslutte dem til H300´s digitale indgange, og få en enestående musikalsk og dynamisk lyd”, siger Kaj Danielsen fra distributøren RadioActiv i Odense.

Hemmeligheden ligger i, hvordan den modtager, behandler og genopbygger disse digitale signaler i den indbyggede DAC. Den digitale side af H300 er også fremtidssikret, da du kan opgradere den ved hjælp Hegels “DAC-loop”. Hegels påstand er, at bortset fra et par gode højttalere, kan H300 være det eneste “audiophile” komponent, du har brug for i dit system.

På den tekniske side, bruger H300 de hånd-matchede FET transistorer, som normalt kun ses i Hegels mest esoteriske effektforstærkere. Dette reducerer dramatisk, eller endda fjerner, højere orden harmonisk forvrængning, hvilket resulterer i mere opløsning og helt enkelt bedre lyd. Det kræver normalt omkring 100 transistorer at finde et perfekt par. Det største fremskridt, siger man, er dog forforstærkerdelen. Den høje kvalitet af dual-mono konstruktionen låner flere ideer fra toppen af Hegels linje forforstærker hvilket sikrer den mindst mulige støj og forvrængning.

H300 har en bred vifte af både analoge og digitale indgange og  en fixed plan Home Theater indgang gør det muligt at integrere den i en hjemmebiograf.

Pris: 29995,- (sølv el. sort)

www.radioactiv.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend