Integreret digital-forstærker fra NuForce

NuPrime 200 W integreret digitalforstærker med dekodning af 24-bit / 384 kHz og DSD.

NuPrime IDA-16 er det uprætentiøse navn på en ny forstærker fra high-end-afdelingen hos amerikanske NuForce. Der er tale om en integreret forstærker, der gemmer ikke så få nyskabelser under låget.

IDA-16 er den første fuldt integrerede digitale forforstærker, som tilbyder 384K- & DSD-afkodning fra dens digitale eller analoge indgange direkte til 200-Watt/kanal højttalerudgangene. Den rekordhøje samplefrekvens giver angiveligt den reneste og mest naturlige lyd sammen med den bredeste support for de nyeste højtopløste musikformater.

Da alle trin er integreret i et chassis, sikres den kortest mulige signalvej. Volumenkontrollen er baseret på switched tyndfilms-teknologi, der kun placerer én enkelt modstand i signalvejen ved enhver lydstyrke-indstilling. Justering af lydstyrken sker i 99 præcise, 0.5dB-intervaller, og er yderligere komplementeret af individuelt justerbar volumen for hver indgang, så alle signalkilderne får samme indbyrdes lydstyrke.

NuPrime er især stolte af strømforsyningen, som er af switched-mode typen, men med variabel frekvens ogudgangsspænding. Sammen med en såkaldt Cross-Matrix Array (CMA) kondensatorbank skulle den under alle situationer kunne levere strøm nok til udgangstrinet til at sikre en tordnende autoritativ bas og lynhurtig transientgengivelse.

Fakta:

Specifikationer:

Pris 17.995 kr. NuForce distribueres af Studio Sound.

http://www.studiosound.dk/forstaerkere/integreret/nuprime-ida-16/

Les videre
Exit mobile version