TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Hybridforstærkere fra Pathos

Produkterne fra italienske Pathos ligner normalt ikke noget andet. Ethos er ingen undtagelse.

forfatter
Publiceret 14/02/2013 - 09:10

Italienske Pathos har ”The Unorthodox Approach” som nøgleord. Der er ikke direkte tale om minimalisme eller forsøg på at smelte ind. Det visuelle design er altid iøjnefaldende, og firmaets produkter skiller sig virkelig ud fra mængden.

Produkterne fremstilles i italienske Vicenza, et norditaliensk tekstildesign centrum, som også eksempelvis huser Sonus Faber og ligger mellem Verona og Venedig. Selv under skallen plejer Pathos at være anderledes. Ethos er en integreret hybridforstærker med både analoge og digitale indgange. Rørene i forforstærkeren er ECC88 og arbejder i klasse A. Effektforstærkeren er opbygget med transistorer og leverer 100 watt per kanal i 8 ohm og 200 watt per kanal i 4 ohm.

Her findes både balancerede og ubalancerede analoge indgange, og de digitale indgange består af en USB- og en S/PDIF-indgang, begge i stand til at tage hånd om højopløste signaler op til 24 bit/192 kHz. På udgangssiden findes, foruden højttalerterminalerne, en stereo Pre-Out samt en dedikeret subwooferudgang.

Ethos vejer 20 kg og prisen havner på omkring 45.000 kroner.

www.plaudio.com

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend