TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Hovedtelefoner fra MartinLogan

Mikros 90 i skind og poleret aluminium ser smækker ud. Og de lyder også godt, hvis man skal tro MartinLogans egne ord.

forfatter
Publiceret 12/11/2012 - 10:45

MartinLogan er bedst kendt for deres hybride elektrostathøjttalere, men er allerede kommet med deres første hovedtelefoner i form af ørepropperne Mikros 70.

Men Mikros 90 er måske en mere interessant model. Med lukkede øreklokker betrukket i læder og poleret aluminiumsdetaljer, ser det bestemt eksklusivt ud. De 35 mm store dynamiske elementer indvendig er specialtilpasset øreklokkerne, som skal dæmpe støj, ved at de altså er helt lukkede.De har naturligvis mikrofon og knapper på den aftagelige ledning, som giver dig kontrol over musikken og samtalerne på en iPhone.

Vægten er behagelige 163 gram, mens følsomheden er acceptable 98 dB og modstanden lave 26 ohm. Med andre ord, godt tilpasset smartphones og MP3-afspillere som lydkilde.

Mikros 90 kan slås sammen og tages med i det medfølgende etui.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend