TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Højttalere fra Electrocompaniet

Den norske elektronikproducent introducerer en high-end højttaler

forfatter
Publiceret 09/04/2013 - 12:24

Electrocompaniet er i internationale hifi-kredse historisk set nok mest kendt for kraftige vellydende forstærkere, men i dag er sortimentet suppleret af en særdeles ambitiøs højttaler ved navn ”Nordic Tone”. Den er resultatet af en international gruppe højttaleringeniørers bud på den ultimative højttaler.

Picture 15792

Nordic Tone er en gulvhøjttaler der trods sine 75 kg “let falder ind i de fleste hjem”, som distributøren Medlyd udtrykker det. Kabinettkonstruktionen er i aluminium, og prisen for Nordic Tone er 94.995,- pr. stk.

classic_nemo

classic_nemo_inside

Disse højttalere mener Electrocompaniet at man gerne skal drive med deres monstrøse Nemo monoblok på 600 watt. En amerikansk anmelder skrev i en test af Nemo monoblokkene: ”A cross between single-ended triode and Arnold Swarzenegger and if you want an amplifier that combines force with finesse, these are the amplifiers to choose”. Nemo monoblokkene koster i Danmark 54.995,- pr.stk.

eci6

ECI_6DS_inside

For den der ikke har så ekstreme krav, introducerede Electrocompaniet i efteråret 2012 også en ny forstærker, ECI 6DS, på 2*125 watt. Det er en klassisk integreret high-end forstærker, der har alle de mest moderne features som indbygget media-streamer og D/A konverter – samt analoge indgange. Dermed kan ECI 6DS udgøre hjertet i en enkel, moderne hi-fi løsning. ECI 6DS kommer nu til salg i Danmark for 44.995,-.

www.medlyd.dk

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend