TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

High-end til parforholdet

Ultrasone introducerer high-end hovedtelefoner til ham – og hende.

forfatter
Publiceret 21/11/2012 - 12:37

Det er verdens første high-end hovedtelefoner til hende, siger Ultrasone i deres pressemeddelelse. Det, man har gjort, er, at man med sin anden generation af sin næstdyreste hovedtelefon, Edition 8, har valgt at lave to versioner med mic/svarknap/nummerskift og udskiftelig kabel. Selve grund-hovedtelefonen er en lukket high-end hovedtelefon med Ultrasones egen S-Logic-Plus teknik, som giver en oplevelse af at lytte med en rumoplevelse og ikke bare med en højttaler mod hvert øre.

Og ideen med at lave en hovedtelefon for ham og en for hende? Det har resulteret i de nye hovedtelefoner fra Ultrasone, Romeo og Julia. Romeo har maskulint look, med sort læder og palladium metallisering. Julia har fået fuchsia farvet læder med perlemor indlagt og indgraveret mønster.Det er vel julegaven til kvinden, som har alt. Eller?

Vejledende priser for Edition 8 Romeo og Julia er 10.495 kroner stykket.

www.headaudio.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend