Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

High-end streamere

Lumin præsenterer tre seriøse netværksafspillere der skal gøre godt og grundigt op med at streaming ikke har noget med high-end at gøre.

Skrevet af / 10/06/2014 - 11:19
High-end streamere

Den Hong Kong-baserede virksomhed Lumin fremstiller seriøse netværksafspillere, man selv mener er  high-end. Nu kommer de med tre nye modeller, som hver især siges hæve baren for høj teknisk kvalitet og lækker konstruktion. Man siger, at der på ingen måde er sparet noget undervejs i udviklingen.

Topmodellerne er lavet med kabinet fræset ud i massivt aluminium for at lave så resonansdød og tung en konstruktion som muligt. Hele vejen bruger man komponenter af højeste kvalitet og kredsløbsdesignet er forfinet til perfektion, siger man fra Lumin.

Fælles for alle Lumins modeller er betjeningen og brugerfladen. Alle modeller er forberedt for styring fra en iPad, og her findes en  grafisk app med kontrol over samtlige indstillinger og muligheder. Alle Lumin-modellerne understøtter også Apple AirPlay for hurtig opkobling fra iPad, iPhone og iMac. Der er på alle modeller mulighed for at tilslutte USB harddisk, flashdrive og naturligvis afspilning fra netværksharddisk. Der understøttes både FAT32 og NTFS. UPnP og Gapless playback er ligeledes også en del af udstyrspakken.

LuminD1 

Lillebror, D1, rummer det, de fleste som regel vil bruge i en streamer. En grundlæggende lækker konstruktion med chassis og frontplade i lækker alu og med tydeligt display til de forskellige informationer om det afspillede.  Den har fuldt balanceret udgang med XLR, samt ubalanceret udgang. DAC er én stk. Wolfson WM8741 per kanal og den klarer DSD-upsampling op til 96Khz. Desuden har den DSD64 2,8 Mhz understøttelse. På storebror T1 går DAC’en igen fra D1, men udgangene er koblet på en separat strømforsyning med to stk. Lunddahl-transformatorer der medvirker til at eliminere støj på udgangen.

I den nye topmodel S1 den nye ESS Sabre32 9018 DAC i en firdobbelt konfiguration. Det betyder at der i S1 er intet mindre end 16 DACs per kanal. Ess 9018 understøtter DSD128 5,6 MHz og “der er dermed stort set ingen grænse for kvaliteten der kan håndteres”, hedder det fra distributøren Vassago Hifi.

Priser på modellerne er endnu ikke på plads.

www.vassaohifi.dk

LuminS1bund

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

FiiO genopliver Discman'en

Ny topmodel i Regas MM pickup-serie

Gennemsigtig kassetteafspiller vækker begejstring

Kompakt streaming-forstærker

Forstærkeren "ingen" har råd til

Airplay: Lossless, så lossy, så lossless igen

Måske mangler du sådan en?

Får længe ventede funktioner

Rekord i antal højttalere

Ny pickup-generation fra Rega

Forbedring af flagskibet

Ny streamer fra McIntosh

Scroll to Top