TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

High-end musikserver

Studiosound præsenterer SOtM, en komplet musikserver bygget og optimeret for bedst mulig lydkvalitet.

forfatter
Publiceret 05/05/2013 - 14:26

SOtM SMS-1000 er en komplet musikserver, som siges at være bygget og optimeret for bedst mulig lydkvalitet. Altså en high-end musikserver hvor der er gjort meget ud af strømforsyning og bekæmpelse af støj. Et punkt hvor mange musikservere og DAC´s mister meget kvalitet er USB ud- og indgange og konverteringen fra USB til SPDIF. Her har SOtM lagt megen vægt på at udvikle konvertering af meget høj klasse. Dette er bygget ind i SMS-1000, men sælges også som separate produkter.

SMS-1000 har indbygget harddisk på 2TB (option 3TB) hvor musikken lagres. Har du i forvejen en musiksamling på en harddisk kan denne overføres og SMS-1000 er kompatibel med talrige formater som f.eks. FLAC, WAV og Apples Lossless og AIFF. Desuden er det muligt at rippe cd´er direkte via det indbyggede drev. SMS-1000 afspiller op til  24 bit/192 kHz og vil “snart” kunne afspille DSD. Desuden er det muligt at lytte til 100-vis af digitale radiostationer. Betjening foregår via smartphone eller iPad. Via din PC kan du ændre i opsætning og indstillinger af SMS-1000.

SMS-1000 fås i tre forskellige udgaver:
SMS-1000U – USB udgang: 18.500 kr.
SMS-1000A – USB og analoge udgange: 19.700 kr.
SMS-1000D – USB, S/P-DIF, AES/EBU, optisk udgang & SuperClock: 21.900 kr.

dxUSB HD er en lille boks med det udviklede interface for USB til S/P-DIF, AES/EBU og optisk. dxUSB-HD kan strømforsynes via USB kabel, eller den kan forsynes via mBSD, som er en separat batteristrømforsyning. Endelig kan den bestilles med Superclock modul.

dxUSB HD: 3.300 kr.

dxUSB HD/mBSD: 6.600 kr.
dxUSB HD incl batteri & Superclock: 10.000 kr.

www.studiosound.dk

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend