TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

High-end lyd fra iPhone

Små hovedtelefonforstærkere kan gøre underværker for lydkvaliteten, men V-Modas Vamp stiller i high-end klassen og har integreret DAC.

forfatter
Publiceret 16/10/2012 - 16:16

Med gode hovedtelefoner er det, hvor utroligt det end måtte lyde, muligt at få rigtig god lyd ud af en iPhone. Med en hovedtelefonforstærker oveni, kan det blive rigtig fedt. Hos V-Moda har de taget skridtet endnu længere. Nemlig med Vamp, som kombinerer et stort batteri med integreret digitalkonverter (DAC), 2 x 150 mW forstærker og en optisk digitaludgang.Den kan bruges som lydkilde koblet direkte i en separat DAC, eller den kan drive op til to par hovedtelefoner med den integrerede forstærker. Batteriet med 2200 mAH kapacitet holder i 8 timer mellem hver opladning, og hele Vamp-riggen fungerer som et etui til iPhone 4 eller 4S.

Som man kan se af billedet, er kameraet på mobilen tilgængeligt, når mobilen er monteret på Vamp-forstærkeren, som koster beskedne 650 dollar plus fragt og moms.

Den integrerede DAC henter digitalsignalet fra mobilen, og herefter foregår signalbehandlingen i Vamps DAC og forstærker, alt for at lydkvaliteten skal blive så høj som mulig.

Man kan vælge Pure-modus for så neutral lyd som mulig, eller VQ-modus som processerer lyden lidt for at skabe mere 3D-følelse, med et lille løft i bas og diskantområde.

V-MODA VAMP bør være en udmærket julegave til de mest kræsne af os, måske.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend