Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

High-End 2023: Burmester 232 integreret forstærker

Kan udstyres med DAC og phono-trin.

Skrevet af / 20/05/2023 - 09:00
High-End 2023: Burmester 232 integreret forstærker

Den nye 232’er er den første integrerede forstærker fra Burmester i lang tid. Forstærkeren kommer ikke i butikkerne før senere i år, men Burmester både udstiller og afspiller på den modulopbyggede 232.

Modulopbygget, fordi den leveres som integreret med analoge indgange, men med plads til moduler. For eksempel en D/A-konverter og et phono-trin til Moving Coil-pickup.

Hvad den kommer til at koste, står endnu ud i det uvisse, men vi ved, at DAC-modulet kan håndtere DSD-filer op til 32-bit 768 kHz, og at phono-trinnet i overvejende grad er hentet fra Burmesters 077 reference- forforstærker og 100 Phono Preamplifier.

blank

Som man kan se på billedet, er præcis dette eksemplar af 232 udstyret med balancerede indgange til phono-trinnet, og længere til højre har den USB, koaksial og optisk digitalindgang, HDMI samt en balanceret digital indgang.

Forstærkeren – som hører til Burmesters Classic Line – har også et integreret SBC streamingmodul (Single Board Computer), som kan tilsluttes via Ethernet, Wi-Fi eller Bluetooth.

blank

På betjeningspanelet foran er en touchskærm, som kan vise tekst på flere sprog, og flere af knapperne kan programmeres. Det kan også den store volumenkontrol foran, som bruger såkaldt haptisk feedback, og selv drejningsmodstanden skal være konfigurerbar.

Der er også en app, og forstærkeren har fået et nykonstrueret forforstærkerkredsløb med egen hovedtelefonforstærker. Den har desuden fået Burmesters ‘nye’ designsprog, som vil dukke op på flere produkter fra Berlin i fremtiden.

blank
Alle fotos: Lasse Svendsen

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    83 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Aston Martin med B&W: Koncertlyd i verdens første Super Tourer

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Scroll to Top