TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

High End 2022: NAD C 389 er en ny integreret hybridforstærker

NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.

forfatter
Publiceret 18/05/2022 - 00:01

Selv om den officielle åbning af High End 2022 i München først finder sted på torsdag, strømmer det ind med nyheder om produkter, der vil blive annonceret på messen.

Fra NAD har vi fået information om en ny integreret forstærker med modelnavnet C 389. Den ligner en lillebror til NAD C 399, der blev annonceret i efteråret. Men udgangseffekten er lidt lavere (2 x 130 W), og i stedet for Hypex nCore-moduler bruges NADs egen teknologi, kaldet HybridDigital UcD.

Som udgangspunkt leveres forstærkeren med et udvalg af digitale og analoge indgange, samt trådløs musikstreaming via Bluetooth/aptX. Der er også en HDMI-indgang med eARC og en pladespillerindgang for MM-pickup.

Som mange andre NAD-forstærkere kan C 389 udvides med MDC2-indstiksmoduler. For eksempel for at få musikstreaming og multirum via BluOS-modulet.

NAD C 389 Rear PREMLIMINARY
Der er blandt andet HDMI-indgang med eARC og en pladespillerindgang for MM-pickupper. (Foto: NAD)

Pris og tilgængelighed

Den danske pris skulle efter, hvad vi har fået oplyst, blive 10.998 kroner. Leveringstidspunktet er i følge NAD “sommeren 2022”, men under en verdensomspændende komponentkrise vi vil ikke forvente noget, før vi selv kan se røgen fra containerskibet i horisonten.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Pladespiller helt i top Reloops flagskibspladespiller fortjener en plads hos alle vinylentusiaster, som sætter lydkvaliteten først.
lbpluss
Fuldt hus på Hi-Fi i Aarhus Efter tre års ventetid var der fyldt med både udstyr og gæster på den aarhusianske high end-messe.
lbpluss
Den fedeste pladespiller vi har testet Det eneste problem med Audio-Technicas jubilæumspladespiller er, at du ikke kan få fat i den.
Fantastisk velspillende streamingreceiver Receiveren fra Yamaha kan alt, den ligner en million, og den lyder fænomenalt godt.
lbpluss
Musikstreameren, som spiller alt - og driver dine hovedtelefoner FiiO R7 er en stationær musikstreamer, som kan næsten alt. Takket være Android-operativsystemet.
Følg Lyd & Billede