TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

HifiFreaks er tilbage

Ejerskabet er nyt, men mærkerne er de samme, når HifiFreaks genåbner. Der kommer også nye, blandt dem Leak.

Importøren og hi-fi-butikken HifiFreaks.dk genopstår. Navnet og websiden har fået ny ejer – men mærkerne i butikken vil være velkendte.

HiFi freaks vil fortsætte som importør med en lang række af de gamle kendte mærker: Quad, Mission, Wharfedale, Audiolab, men også nye navne vil komme til. I første omgang Leak (artikelbilledet) og Ekco. Flere skulle blive præsenteret over de næste par måneder.

Der er i dette øjeblik fem 40-fods containere på vej med retning mod det nye lagerhotel, som er placeret i Glostrup, oplyses det i en pressemeddelelse. Og man forventer at have normal lagerføring i løbet af sommeren. Indtil da sendes varerne fra søsterselskabet i Tyskland, hvilket vil betyde 3-5 dages leveringstid, indtil alt er på plads i Danmark, hedder det.

Hjemmesiden ser foreløbig ud, som den gjorde, inden HifiFreaks lukkede i oktober, og som den har gjort lige siden. Men en ny hjemmeside skule blive præsenteret i løbet af et par uger.

Den nye ejer af HifiFreaks-navnet er kinesisk-britiske Best Will Ltd., som også står bag International Audio Group. Der netop ejer mærkerne Quad, Mission, Castle, Wharfedale, Leak, samt Luxman.

2 kommentarer til “HifiFreaks er tilbage”

    • Det gør vi, så snart vi kan få dem til test. Der er allerede et sær Wharfadale-højttalere under testning, og vi har også fået lovning på en forstærker fra Audiolab.

      Svar

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Lyd & Billede