HiFi Klubben overtager Hegel

Snart kan du købe alle Hegel-produkter ét og samme sted.
forfatter

Hegel har indgået et samarbejdet med HiFi Klubben om distribution i hele Skandinavien. Det gælder hele Hegels sortiment. Fra den 15. november overtager HiFi Klubben distributionen af det norske hi-fi-mærke. Det fremgår af dagens pressemeddelelse.

Jens Holst Larsen, produktchef hos HiFi Klubben, siger:

Vi har længe søgt et brand inden for elektronik, som kan matche vores sortiment af high-end-højttalere fra B&W og DALI. Det var vigtigt for os, at det blev et markant alternativ til vores eksisterende brands, og her så vi hurtigt, at der især var én stjerne på himlen, som skilte sig ud. Hegels konstruktionsfilosofi og evne til at kombinere tradition med nytænkning har haft stor betydning for os. At Hegel så samtidig er et lokalt skandinavisk mærke, er bare en yderligere fordel.”

Bent Holter, ejer og grundlægger af Hegel, siger:

“Vi ser med stor glæde frem til at arbejde sammen med den absolut førende kæde inden for lydprodukter i Skandinavien. Vi tror, at vores fælles entusiasme for god lyd og god musik vil blive en bragende succes.”

Det betyder altså, at HiFi Klubben bliver eksklusiv forhandler af Hegel, og at de overtager alle garantiforpligtelser og det fulde serviceansvar for produkter, der tidligere er solgt i Skandinavien.

HiFi-klubben lover, at kunder og andre interesserede i løbet af de næste par måneder vil blive inviteret til en række eksklusive arrangementer, hvor HiFi Klubben sammen med repræsentanter fra Hegel vil demonstrere produkterne.

Annonce

På Lyd & Billede har vi i årenes løb lyttet til en del kombinationer af Hegel og HiFi Klubbens højttalere i vores testfaciliteter. Her er nogle få af dem:

DALI Epicon 6 med Hegel H300 samt P30 og 2 stk. H30

DALI Oberon 7 med Hegel H190

Bowers & Wilkins 603 med Hegel H360

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også