Hi-Fi for nostalgikere

Sæt teknologi-uret tilbage til 1980, og tag på vintage-træf i Odense.

(Foto: Producent)

Vi skriver om nyt hi-fi hver eneste dag, og vi bestræber os på at teste alt det mest spændenede grej, der kommer på markedet. Men selv om det nye er lækkert, kan ingen kærlighed måle sig med den første.

Læs også: Da hi-fi var en livsstil

Hvis du synes, at det hi-fi, der blev lavet i 1970’erne og 80’erne, var højdepunktet, kan du møde ligesindede i Odense på søndag. Der er der nemlig vintage-hi-fi-træf.

Et Nikko-anlæg som dette var noget af det vildeste, man som konfirmand i 1980 kunne drømme om. Foto: Henrik Petersen

Du finder med garanti ikke det nyeste nye på standene, men der bliver mulighed for at se og høre et komplet Audioscan-setup (Audioscan var i 70’erne og de tidlige 80’ere det sted, hvor man fik mest for sine konfirmationspenge -red.). En anden stand koncentrerer sig udelukkende om Philips, imens de øvrige har et mere blandet udvalg.

Det er første gang vi gør det her, men hvis det bliver en god dag, vil vi helt sikkert prøve igen til næste år,” siger Henrik Petersen, der står bag træffet. Noget af det, som han godt kunne tænke sig at udvide med, er et “stumpemarked,” hvor hi-fi-nostalgikere kunne købe, sælge og bytte gammelt udstyr.

Træffet finder sted i Studenterhuset på Amfipladsen i Odense fra kl. 12-17 på søndag, d. 18. september.

Lydkilden skulle helst være spolebånd. Foto: Henrik Petersen
Les videre
Exit mobile version