Search
Generic filters

Hegel på dansk turne

Bliv klogere på Hegels produkter, når de rejser landet rundt og demonstrerer i dagene 31. august til 2. september.

Norske Hegel laver endog rigtig vellykkede produkter. Det har vi ofte måttet konstatere, når vi har haft dem til test. Nu er der en chance for danske hi-fi-interesserede til at stifte nærmere bekendtskab med dem.

Fredrik Johnsen fra Hegel kommer nemlig på “turne” hos en række af firmaets danske forhandlere i dagene 31. august, 1. september og 2. september.

Fredrik vil fortælle lidt om Hegels historik, filosofi og nyeste produkter. Der vil blive præsenteret intet mindre end to verdensnyheder.

På programmet vil være den integrerede forstærker H160 og “storebror”, referenceforstærkeren H360. Desuden vil man kunne høre high-end-DAC`en HD30, der for få dage siden vandt en EISA-pris.

Foto: Hegel
Foto: Lasse Svendsen

Som noget helt særligt på vil Frederik Johnsen præsentere to verdensnyheder. Det handler dels om den integrerede “livsstilsforstærker” Röst. Röst, som kommer i hvid, har fået sit analoge forstærkerkredsløb fra H360. Der bruges samme udgangstransistorer, men effekten er skaleret ned til 75 watt.

Den anden nyhed er cd-afspilleren til at ende alle cd-afspillere, Mohican (artikelbilledet). Hegel har brugt al sin knowhow omkring cd-afspillere for at kunne bygge den ultimative high-end-afspiller. Og, som navnet antyder, nok også den sidste.

Hegel roadshshowet kan ses og høres onsdag d. 31. august kl. 14-16 hos KT Radio på Frederiksberg. Kl. 18-20 fortsætter turen til Topsound på Østerbro.

Torsdag d. 1 september kl. 12 – 14 er man hos Audiocompagniet i Odense, og kl. 18.30 – 20.30 kan man høre Hegel hos Lydspecialisten i Aalborg.

Fredag d. 2. september kl. 15 – 17 sluttes turneen af hos Tapeconnection i Aarhus.

Radioactiv

forfatter

John Alex Hvidlykke

Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
7 kommentarer

Skriv et svar

  Læs også

  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Vera Audio P400/1000

  Vejl.pris 23000 kr Når sandheden skal frem

  Electrocompaniet ECI 80D

  Vejl.pris 18967 kr Varm og dejlig klang

  NAD M33

  Vejl.pris 36999 kr Sjov, klog og stærk

  Technics SL-1210GAE Limited Edition

  Vejl.pris 35995 kr Legendarisk pladespiller
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.