Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Harman Kardon Citation Amp udfordrer Sonos og NAD

På tide at opgradere til streaming derhjemme? Så er der mange muligheder. F.eks. Sonos Amp, NAD’s små streaming-forstærkere og mange andre.

Men Harman Kardon vil også være med i legen og udsender en kompakt og kraftig forstærker, der ikke fylder meget, men formår at drive temmelig store højttalere.

Harman Kardon Citation Amp har Apple AirPlay, Bluetooth og Google Chromecast integreret, og man kan koble den til Wi-Fi-routeren derhjemme via Ethernet, og på den måde har man alle muligheder for streaming.

(Foto: Harman Kardon)

Kraftigt forbedret Citation

Den har også fysiske indgange. HDMI med lydretur for tilslutning til TV, et par analoge og to digitale indgange, og siden det er en 2.1-kanals forstærker, har den også subwoofer-udgang. Delefrekvensen kan indstilles i en app på mobilen, som også kan bruges i stedet for fjernbetjeningen.

Forstærkeren, som kan styres med styringssystemerne Control4 og Crestron, leverer 125 watt pr. kanal og hele 200 watt i 4 ohm, og det vil vi mene er rigeligt til de fleste højttalere.

Citation Amp er måske ikke helt i samme liga som de originale Citation-forstærkere fra Harman Kardon, men den følger i hvert fald mantraet om, at kraft er en god ting.

Annonce

Forstærkeren er prissat til 4.499 kroner.

Citation X. (Foto: Harman Kardon)

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

1 Comment

  1. poul

    29/10/2020 at 16:58

    Hvad er markeret bedste streaming uden pris.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.