TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Goldring til dine riller

Goldring pick-up'er vender tilbage til Danmark med hele sortimentet.

forfatter
Publiceret 02/02/2013 - 20:32

Now-in-stereo og Hifistore.dk fortæller “med stor glæde og stolthed” at de nu er blevet importør af Goldring pick-up’er. Engelske Goldring blev etableret i 1906 og har således over 100 års erfaring med lyd. Alle Goldring pick-up’er er håndlavet, det gælder også montering af diamantnålen, intern forbindelse og vikling af spolerne.

Hele pick-up sortimentet kommer til Danmark og det bliver muligt at låne de dyrere modeller til et lyt på egen grammofon. Kurt Buhl fra den nye importør uddyber: ”det giver flere fordele for kunden – udover at det ikke koster noget at få tilsendt varen er der samtidig 14 dages fuld returret også selv om pickuppen har været monteret og afprøvet.”

Goldring Legacy er flagskibet i Goldrings serie af Low Output MC modeller. Huset er lavet i magnesium som er både let, stærkt, umagnetisk og godt dæmpet. Nålerøret er af aluminium og spolerne er håndviklet med det reneste kobber, der kan opdrives. Selve nålen er af ”Vital” fine line typen som er ekstra højglanspoleret. Fordelerne siges at være mindre nålestøj samt længere levetid for både diamant og pladerne. Goldring har valgt at benytte en magnet af et materiale som kaldes Neodymium-Iron-Boron for at få et stærkt og kontrolleret magnetfelt.

Af Moving Magnet tilbyder Goldring fem modeller i Serie 2000. Serien er håndlavet i Japan og alle er udstyret med kraftig Samarium cobalt magnet.
Priserne ligger fra 1.099 kr. til 3.299 kr. Alle 2000 modellerne har udskiftelig nåleforpart og det er muligt at opgradere med bedre nåleforpart, alt efter smag og pengepung. Desuden har man fire modeller i Serie 1000, hvor serien er håndlavet i England. Alle fire modeller har forskellige nåle typer, og som ved 2000 serien er det her også muligt at udskifte nåleforparten til en tilsvarende eller bedre type.

Elan er den billigste model fra Goldring, med en pris lige under de 500 kr. Pick-upen er konstrueret så den passer til næsten alle tonearme på markedet for at være et godt alternativ ved udskiftning af de standard pick-uper som er monteret på de billige pladespillere på markedet.

www.hifistore.dk

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend