Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Goldring til dine riller

Goldring pick-up'er vender tilbage til Danmark med hele sortimentet.

Skrevet af / 02/02/2013 - 20:32
Goldring til dine riller

Now-in-stereo og Hifistore.dk fortæller “med stor glæde og stolthed” at de nu er blevet importør af Goldring pick-up’er. Engelske Goldring blev etableret i 1906 og har således over 100 års erfaring med lyd. Alle Goldring pick-up’er er håndlavet, det gælder også montering af diamantnålen, intern forbindelse og vikling af spolerne.

Hele pick-up sortimentet kommer til Danmark og det bliver muligt at låne de dyrere modeller til et lyt på egen grammofon. Kurt Buhl fra den nye importør uddyber: ”det giver flere fordele for kunden – udover at det ikke koster noget at få tilsendt varen er der samtidig 14 dages fuld returret også selv om pickuppen har været monteret og afprøvet.”

Goldring Legacy er flagskibet i Goldrings serie af Low Output MC modeller. Huset er lavet i magnesium som er både let, stærkt, umagnetisk og godt dæmpet. Nålerøret er af aluminium og spolerne er håndviklet med det reneste kobber, der kan opdrives. Selve nålen er af ”Vital” fine line typen som er ekstra højglanspoleret. Fordelerne siges at være mindre nålestøj samt længere levetid for både diamant og pladerne. Goldring har valgt at benytte en magnet af et materiale som kaldes Neodymium-Iron-Boron for at få et stærkt og kontrolleret magnetfelt.

Af Moving Magnet tilbyder Goldring fem modeller i Serie 2000. Serien er håndlavet i Japan og alle er udstyret med kraftig Samarium cobalt magnet.
Priserne ligger fra 1.099 kr. til 3.299 kr. Alle 2000 modellerne har udskiftelig nåleforpart og det er muligt at opgradere med bedre nåleforpart, alt efter smag og pengepung. Desuden har man fire modeller i Serie 1000, hvor serien er håndlavet i England. Alle fire modeller har forskellige nåle typer, og som ved 2000 serien er det her også muligt at udskifte nåleforparten til en tilsvarende eller bedre type.

Elan er den billigste model fra Goldring, med en pris lige under de 500 kr. Pick-upen er konstrueret så den passer til næsten alle tonearme på markedet for at være et godt alternativ ved udskiftning af de standard pick-uper som er monteret på de billige pladespillere på markedet.

www.hifistore.dk

 

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Billigere streaming fra Auralic

Ny og bedre forstærker fra Cambridge Audio

Goldmund effektforstærker: Men spørg ikke om prisen ...

En forstærker for drømmere

Vinyl sætter ny rekord

Komplet anlæg i retrostil

Pladespiller med plug and play

Nyt fra schweiziske Soulution

Rogers LS3/5A - klassikeren vi ikke glemmer

En klassiker vi ikke glemmer

Da hi-fi var en livsstil

Noget helt særligt til din pladesamling

0
Lyd & Billede
Scroll to Top