TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Flere musikformater fra HDtracks

Den højopløste musikbutik HDtracks har udvidet sine musikformater med WAV, AIFF, FLAC og Apple Lossles.

forfatter
Publiceret 04/01/2013 - 14:01

Den amerikanske musiktjeneste HDtracks.com er en af de største leverandører af højopløst musik på nettet. Indtil nu har det stort set drejet sig om det tabsfrit komprimerede FLAC-format. Men nu udvides det til at inkludere ukomprimeret WAV og AIFF samt tabsfrit komprimeret Apple Lossless.

Kunder i netbutikken behøver kun at gå til det ønskede album, og vælge musikformatet man ønsker. HDtracks har deres eget download program, som bruger Adobe Air, og de lover selv, at det er ”planetens hurtigste”. Store ord!

Ved næste musikkøb må du installere den nye HDtracks HD Downloader. Alle fremtidige opdateringer sker herefter automatisk.

Den nye downloadagent vil automatisk bede dig installere den efter dit næste køb, men den skal installeres manuelt. Den kan downloades her:

PC – klik her
Mac – klik her

Efter at have gemt programmet, kører du det og følger instruktionerne, så er du hurtigt oppe og køre.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
3 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend